Produkter Prosjekter Siste nytt Flenstad Tekniske Filmer Prisliste 

Kundebilder
Bilder og info fra ombyggingen av en Mercedes W124 Cupè (CE.)

 

Her er litt bilder og info om denne bilens eksossystem.
Det ble et omfattende bygg med mye "fin-tenking" for å komme frem til løsninger som gjør at god flow blir opprettholdt og det faktum at det skal kunne være servicevennlig, en lett demontering/montering er et must.

Ta gjerne kontakt på nærmere info og priser.


 Grenrør:

Det er trangt mellom grenrør og rammevang, så motorfestene må nok strammes opp litt skal dette gå. 3" downpipe skal gå sånn akkurat :-)Godt i gang med eksosen, 3" hele veien, kun rustfritt.
Eksosrør til WG:
 
Da er nye motorfester på plass, og siden vi optimaliserte oppbyggingen av festene ut ifra de problemer vi hadde tidligere, er det nå blitt mellom 8 - 10mm større klaring mellom grenrør og rammevange. Det gir nok plass til at motoren kan røre på seg, samtidig som vi nå har kontroll på motorbevegelsene.

Peilepinnen til automaten er flyttet litt bak for å skape bedre plass til downpipe og holde andre komponenter på litt avstand. Det blir godt å varmt her.


WG eksosDet vil uten tvil blir varmt i motorrommet med så masse eksosrør. Alt blir derfor kledd inn med eksosbandasje, og turboen får seg også isolasjon for å begrense strålevarmen under panseret.


 

  

 

©Web design og layout - Flenstad Tekniske