Produkter Prosjekter Siste nytt Flenstad Tekniske Filmer Prisliste 

Kundebilder
Bilder og info fra ombyggingen av en Mercedes W124 300-24v turbo.

Kunden ønsker at vi monterer en del deler og utstyr. Vi skal i tillegg lage nytt eksosanlegg,  montere alt av elektronikk og motorstyring, samt å programmere opp motor.
Bil og motor skal bli brukt mot motorsport og bane. Mye effekt og høy ytelse.
 Først ute er montering av turbo og få til en oljeretur ned til bunnpanne. Denne utgangen er i utgangspunktet laget for slange og klemme.Her ser man oljereturen. 12mm alurør med varmisolerende beskyttelse i gjennomføringen forbi grenrør.


Denne downpipen er ikke laget av oss, og fulgte med bilen. Ryddet opp litt her også da WG røret stakk nesten 1cm inn i downpipe.
Kunne i grunnen også øsnket meg en annen vinkel inn, men vi lar dette ligge inntil videre.Downpipen måtte deles opp, både med tanke på utvidelse under bruk, men også pga. veldig vanskelig montering. Ny strips er montert og røret blir kappet ved markeringen.


Vi fortsetter med eksosen,


Nærbilde av tig sveisEksosen henger veldig godt oppe i karrosen, noe som kan være greit når bilen er senket såpass mye.Endestussen blir vinklet litt ned.Her er WG og oljetur koblet opp.


Vi jobber videre og lager innfestning til Coilpakke.Etter en kjapp sjekk av denne motoren, kom det tydlig frem at den ikke var montert slik som den skal. Kammene var bl.a byttet om, kjedestrammeren var ikke resatt og har påført registeret et altfor høyt press. Det var også flere punkter som gjorde av vi valgte å avbryte prosjektet inntil videre. Kunden fikk bilen tilbake og skal ta ut motor for nærmere oversyn.
Vi kommer tilbake med mere når motoren er i hus.


 

©Web design og layout - Flenstad Tekniske