Produkter Prosjekter Siste nytt Flenstad Tekniske Filmer Prisliste

 


 

Mercedes E220 M111 Turbo motorVi overhaler alle typer motorer, men er veldig erfaren på Mercedes motorer. Vi kan her stille med kompetanse utover en "vanlig" slitasjeoverhaling også, vist det skulle trengs.

Her skal dere få se bruddstykker av en overhaling utført av oss, vi tar noen bilder og legger til kommentarer.
Denne motoren skal få seg en full overhaling, samt forsterkes og settes opp for overtrykk - turbo.


Vi begynner alltid med en full demontering, alle deler og komponenter blir demontert og sendt til vask.
Blokk og div. motordeksel trenger som regel litt ekstra pleie da rust, olje og søl over flere år har satt sine spor. Vi kan tilby flere nivåer av finish på motorens utside, både lakkert og forkrommet, denne motoren har fått lakkert fnish utvendig.

UtgangspunktetSelv etter 250' km kan man se honesporene.Alle deler blir vasket og maskinert. Her er blokken på plass.Kontrollmåling av borr og ovalhet.


Vi leverer førsteklasses råder og stempler. Her er et custom sett med råder laget utifra våre mål og spesifikasjoner. Produsent: Pauter


Custom vs. standardCustom stempler som i likhet med rådene er produsert på mål. Produsent: JE
Dette settet med stempler er også coatet med et keramisk materiale på kroen for å kunne motstså ekstreme temperaturer. Friksjons coatet på skjørt.
Bunndel er målt opp og klaringene er riktige. Lagrene settes inn med oppstarts olje.
Det blir montert underspylnings dyser for å kjøle stempel.


Deretter monteres deksler og topp.Så nå venter kun montering av dynamo, AC agr. osv før motoren er klar for montering i bil.
Gjennom dette motorbygge tok vi flere modifikasjoner på alt fra blokk, topp, innsug, kammer, kjølesystem osv som ikke er vist på bilder.
Dette er forbedringer som vi har fått gjennom vår erfaring og som kundene hos oss får med seg. Noen hammeligheter må vi ha :-)

  

 

 

©Web design og layout - Flenstad Tekniske